Workshops storytelling

Storytelling workshops

Iedereen heeft een verhaal geloven wij. Alleen, hoe krijg je het op papier? Of het nu gaat om persoonlijke storytelling of branding van een bedrijf: Laura, onze story guru maakt graag een programma. Zowel voor online als offline communicatie. Ze heeft ervaring in corporate communicatie maar ook een literaire achtergrond, zo komt je boodschap straks echt tot zijn recht. Deze trainingen zijn ook goed te combineren met een lunch of diner.

Neem contact op met Laura voor meer informatie over de Storytelling workshops  en kookworkshops. Ze maakt graag een afspraak voor een rondleiding of persoonlijk advies.

NIEUWSBRIEVEN IN MAILCHIMP

schrijfworkshop-3Boeiende nieuwsbrieven maken met Mailchimp: vergroot je klantenbestand met een informatieve en toch lekker leesbare nieuwsbrief. Niet alleen leer je werken met dit overzichtelijke programma, ook houden we ons bezig met de inhoud. Leer keuzes maken in wat je deelt en de manier waarop.

 

AANTREKKELIJKE OFFERTES

Overtuig potentiële klanten door heldere, persoonlijke offertes te maken. In deze training leer je hoe je kunt laten weten dat je naar de klant hebt geluisterd en toch je dienst of product aan ze kunt verkopen. Daarnaast leer je over communicatietechnieken.

WEBSITE CHECK

schrijfworkshop-2  Je website is weer helemaal up to date na deze workshop. Waar moet een website tegenwoordig aan voldoen? Wat doet jullie bedrijf al? Wat kan er beter? Na afloop van de workshop krijgt iedereen een kort verslag toegestuurd met de belangrijkste punten.

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl