Kookworkshops

Leer de kneepjes van het vak van een echte kok: onze culinary guru Robert. Met meer dan tien jaar ervaring in de horeca werkte hij onder andere voor Ramon Beuk. De afgelopen vijf jaar gaf hij kookworkshops. Niet alleen aan bedrijven als NS, Logitech of het Openbaar Ministerie, maar ook aan meer dan tweeduizend kinderen in Utrecht en Amsterdam.

Maak samen met je team gezonde maar toch simpele gerechten! Nooit meer met pakjes of zakjes koken. Daarna ga je aan tafel en geniet je van dit heerlijke zelfgemaakte diner. Deze workshop kan ook in combinatie met een wijnproeverij, gegeven door een gediplomeerd sommelier.

Neem contact op met Laura voor meer informatie over de kookworkshops en workshops Storytelling. Ze maakt graag een afspraak voor een rondleiding of persoonlijk advies.

FRANS KOKEN

kookworkshop-fransLeer de ins en outs van de klassieke keuken. Koken zoals de echte koks in Parijs. Maak indruk op je vrienden door simpele maar toch bijzondere gerechten. Leer bijvoorbeeld zelf hollandaisesaus maken of stel een verrassende dressing samen.

AZIATISCH KOKEN

Kookworkshops-aziatischOnze eigen chefkok & culinary guru komt zelf uit Indonesië en heeft veel gereisd. Zo leerde hij de originele recepten kennen van klassieke gerechten. Aziatisch koken kent een aantal basisprincipes die je leert in deze workshop. Uiteindelijk is het veel makkelijker dan je denkt!

WIJN EN SPIJS

kookworkshops-wijnenspijs Welke wijn combineer je het beste met welke smaken in een gerecht? In deze workshop leer je lekkere en gezonde hapjes maken die je serveert met een passende, betaalbare wijn. Je leert hoe je snel iets leuks op tafel zet en leuk over wijn kunt vertellen. Gegarandeerd een bijzondere dag!


 

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl