Huur bij ons een ruimte voor trainingen, vergaderingen en/of presentaties.

Ruimte huren in Utrecht?

Geen koude bedoening

Vergaderen mag gezellig zijn. Onze ruimtes zijn multi-inzetbaar en persoonlijk ingericht. Bij Meeting Gurus geen koude bedoening of verlaten receptie. Wij heten Meeting Gurus omdat we geloven dat gastvrijheid de ruimte biedt om jezelf te kunnen zijn. In die vrijheid ben je ontspannen en sta je open voor inspiratie en teamspirit.
We bieden in totaal vier afgesloten ruimtes en hebben beneden en op de eerste verdieping een open ontvangstruimte. In onze eigen keuken kunnen we op aanvraag een lunch of borrel bereiden. We staan voor je klaar met koffie en thee van het huis, desgewenst met een hapje en een drankje.

Trainen of vergaderen?

Of je nu een training geeft of een vergadering leidt, het enige wat je wil is dat alles geregeld is. We verhuren daarom in grootte verschillende ruimtes voor trainingen, vergaderingen en presentaties die zo samengesteld worden dat jij je ding kan doen.
In overleg bepalen we wat voor de gelegenheid de beste opstelling is, wat er genuttigd gaat worden en of er behoefte is aan een laptop of beamer.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl