Over Meeting Gurus

Bij Meeting Gurus willen we graag dat je je welkom voelt want vergaderen is niemands hobby. We hebben onze ruimtes neutraal warm ingericht zodat je zonder problemen je collega’s, je team of je coachee kunt uitnodigen. We hebben verschillende ruimtes, begane grond en op de eerste verdieping die desgewenst groter of kleiner gemaakt kunnen worden. We staan altijd voor je klaar en kunnen je helpen als er iets niet vanzelf gaat; een laptop op het scherm krijgen, een last minute printje maken.
Als je bij ons een ruimte wil boeken nemen we van te voren graag de mogelijkheden door en zijn we benieuwd of er speciale wensen zijn. Een 100% vegetarische lunch bijvoorbeeld of een uurtje extra is geen probleem omdat we staan voor gastvrijheid. We staan voor een vertrouwde omgeving met een hoog serviceniveau waardoor je optimaal gebruik kunt maken van onze faciliteiten.

Over het pand

In 1909 werd, vlakbij de Rijks Munt, de eerste paal geslagen van het fabrieksgebouw waarin vandaag de dag Meeting Gurus is gehuisvest. Het Merwedekanaal was net geopend. De naam Muntkade kwam pas in 1929. In de afgelopen 100 jaar heeft het pand veel verschillende gebruikers gehad waaronder expeditiebedrijf H&P Bouman. In 2015 werd het pand verbouwd door Lukas de Jong Architectuur en kreeg het zijn huidige moderne invulling. Door op de 260m2 zoveel mogelijk glas te gebruiken heeft het pand zijn strakke industriële uitstraling behouden en zie je hier en daar nog wat van de oude luister terug.

Over Robert Voesten

Meeting Gurus wordt bestiert door gastheer Robert Voesten die met meer dan tien jaar ervaring in de horeca weet wat hospitality inhoudt. Hij is de stille kracht die tijdens de workshop, de jaarvergadering of de assessment er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt en de lunch of borrel op het juiste moment klaar staat.

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl