ICT

Internet

Smartphones, laptops, tablets. Vandaag de dag zijn ze onderdeel van ons dagelijks leven. Via onze glasvezel verbinding kunnen alle partijen zonder problemen tegelijkertijd draadloos internetten. Uiteraard zit ons netwerk veilig achter een firewall zodat ongewenste bezoekers er niet bij kunnen. De presentatieplekken zijn bovendien digitaal gescheiden van andere gasten. Zo kun je ongestoord video’s of een presentatie streamen naar het scherm.

Technische kennis

Wij begrijpen dat er niets zo vervelend is als apparatuur dat niet werkt bij een goed voorbereide presentatie. Vragen over je digitale apparatuur kun je dan ook de hele dag door bij ons kwijt. Daar krijg je niet alleen een antwoord in gewone mensentaal voor terug, maar ook apparatuur dat gewoon werkt. Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn. En kun jij ongestoord verder met de voorbereiding van je vergadering, training of presentatie.

Laptop vergeten? Dan kun je altijd even een van onze computers lenen om die te gebruiken voor je workshop of presentatie. Kosteloos.

Trainen

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl