Geniet van ons huisgemaakte eten

Eten & drinken

Onze culinary gurus hebben meer dan tien jaar ervaring opgebouwd in de keuken. Zo leerden we de culinaire hoogstandjes van Ramon Beuk en gaven we kookworkshops aan bedrijven het UWV, Maserati en ING. Doorgewinterd met de belangrijkste lessen uit de keuken steken we voor jou de handen uit de mouwen. Meeting Gurus serveert huisgemaakte lunches en (borrel)hapjes van hoogwaardige, kwalitatieve producten. En die halen we het liefst uit de buurt. Zo helpen we elkaar.


Koffie en thee

De beste gesprekken vinden plaats onder het genot van een goede kop koffie of thee. Wij vinden dat ze er gewoon bij horen. Niet nodig dus om daar aparte kosten voor in rekening te brengen. Ook water zit uiteraard onbeperkt inbegrepen.


Koekje erbij?

Een koekje bij je koffie en thee – dat krijg je bij ons natuurlijk ook. Een koekje dat nog ambachtelijk wordt gemaakt, met veel liefde en lokale, biologische ingrediënten. We maken ze alleen niet zelf. Dat doen de helden van de Koekfabriek: mensen met een verstandelijke beperking bij Stichting Reinaerde. Op die manier staan ze midden in de maatschappij en worden ze opgeleid in het bakkersvak.

Neem een kijkje

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl