Locatie

Bijzondere vergaderlocatie in hartje Utrecht

Ons pand van de Meeting Gurus is een 100-jaar oud pakhuis aan de Muntkade in Utrecht. De combinatie van de sfeervolle, groene omgeving en de centrale ligging maakt het een bijzondere vergaderlocatie. Voor de deur parkeren en je loopt tijdens de break zo het Park Oog in Al in. Een uitstekende plek om je hoofd leeg te maken tijdens een walking lunch of om met een collega nog even de standpunten door te nemen.

Meeting Gurus

Centrale ligging

Het pakhuis ligt aan de rand van de wijk Lombok en kijkt uit op de groene omgeving rondom het Merwedekanaal en de Munt. De locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Met de auto slechts vijf minuten vanaf de A2, ring West. Station Utrecht Centraal is te lopen. De centrale ligging is ideaal als gasten uit de omgeving komen.

Parkeergelegenheid voor de deur

Je kan parkeren voor de deur. Het is betaald parkeren van 09:00 tot 23:00 uur (code: 30054)). Blijf je langer dan een paar uur dan is parkeren bij de Jaarbeurs P1 en P4 wellicht een goedkopere optie (€14,00 per dag).

Routebeschrijving

Voor de deelnemers hebben we een uitgebreide routebeschrijving. Deze pagina kunt u het beste delen door deze link te kopiëren.

Neem een kijkje

Klik op de foto’s voor een grotere weergave

Contact en adres

030-7116949
Muntkade 11, 3531AK Utrecht
contact@meetinggurus.nl